Del nyheden:

“Der er rigtig mange mennesker der identificerer sig med deres navn, alder, uddannelse, lønindkomst, og hvad de ellers finder derude i verden. Men allerdybest inde har de ingen anelse om, hvem de selv er, og det kan skabe mange problemer for dem selv og deres nærmeste”

Sådan løser du gåderne i dit liv

Ved du hvem du er……?

Altså sådan virkelig hvem DU er?

Og ved du godt, at du er så meget mere end dit navn, din uddannelse eller din arbejdstitel – som rigtig mange nøjes med at identificere sig med?

Du er endda også meget mere end blot et produkt af dit biologiske ophav.

Hvad kan du bruge arketyperne til?
Detektiven kan hjælpe dig med at opklare, hvem du dybest set er

“Er du nysgerrigt anlagt? Og optaget af, hvad der er op og ned i en given sag? Så er du måske i kontakt med din indre Detektiv”

Ooohh shit…..Sherlock!

Som barn elskede jeg at lege hemmelig agent.

Jeg levede mig meget livagtigt ind i, at jeg var på farlige missioner, hvor jeg udspionerede alt og alle.

Arketypen her, som allerede var meget aktiv i min adfærd helt fra barnsben, er Detektiven.

Så fra en tidlig alder var jeg meget nysgerrig og opsat på at finde ind til sandheden bag de løgne, jeg altid har kunnet lugte på miles afstand.

Som 12-årig fik jeg færden af en kæmpe løgn..…..en løgn der fik hele min identitet og følelse af hvem jeg egentlig var, til at vakle.

Hvad det var for en løgn, løfter jeg sløret for i videoen herunder.

“Identitetskriser kommer ikke for at genere dig, men for at hjælpe dig med at finde ud af, hvem du dybest set er inde bag alle facader og overfladiske ting”

Identitetskrise

Rigtig mange både kvinder og mænd oplever flere gange gennem deres liv at komme i den ene eller anden form for identitetskrise.

Jeg havde som sagt min første som 12-årig.

Men da jeg som 29-årig blev mor, blev den udfordret igen.

Jeg havde gået og forestillet mig, at så snart jeg stod med mit nyfødte barn i armene, ville den her altoverskyggende moderfølelse skylle ind over mig.

Og som med et knips i fingrene ville gøre mig til den her tålmodige, rummelige, kærlige og konstant overbærende person.

Jeg troede, at jeg over natten ville blive autodidakt mester i at bage speltboller og have både tid og lyst til at leve mit liv i den her moderrolle.

Og herefter bare vie mit liv og hele min eksistens til det her lille menneske jeg havde skabt og givet liv til.

Men det skete bare ikke!

Jeg fik ikke på magisk vis udløst alle de her kvaliteter, som hører sig Moderarketypen til, og som jeg troede af sig selv ville manifestere sig i min adfærd.

Jeg holdt ikke lige pludselig op med at være mig, som jeg jo lidt havde gået med en forventning om.

Men hvem pokker var jeg egentlig?

Det spørgsmål kastede jeg mig ud i at finde svaret på.

Og endnu engang kom Detektiv-arketypen mig til gode.

For jeg iværksatte et indre efterforskningsarbejde og fik researchet mig frem til den her metode, som jeg i dag er uddannet i og kan facilitere andre med.

Alt sammen for at blive den bedst mulige udgave af mig, så jeg kunne blive 100 procent autentisk i min rolle som mor.

Ikke som den jeg troede jeg skulle være som mor, men som den jeg dybest set er, og som er i overensstemmelse med de værdier jeg har.

Hvilke hemmeligheder gemmer du på?

What’s next?

I videoen herunder kan du høre mere om Detektivarketypen.

Den er som sagt genial at alliere sig med, når du skal lave dit indre efterforskningsarbejde og blive i stand til at opklare mysterierne i dit liv og finde ud af, hvem du dybest set er.

Detektiven er en af mine personlige arketyper, som har påvirket mig hele mit liv. Når du selv begynder at forstå, hvilke mønstre du er sammensat af, vil du pludselig opdage, hvor stor en del af dit liv der er styret af dem, og hvordan du kan arbejde med dem på en mere hensigtsmæssig måde.

Kristine Lykkell

Om forfatteren til indholdet: Kristine Lykkell

Kristine Lykkell

Jeg hedder Kristine Lykkell og er certificeret arketypekonsulent fra Caroline Myss' uddannelsesinstitut CMED i Chicago, USA. Jeg er den primære forfatter til blogindlæg på vores hjemmeside. Jeg elsker at skrive og formidle min viden omkring arketyperne og den visdom som de repræsenterer. Jeg er af natur meget nysgerrig, og det er meget af drivkraften bag de ting og emner jeg skriver om. God læselyst. Kærlig Hilsen Kristine

Del nyheden:

Skriv et svar

© Copyright 2022 | Lykkell.dk | All Rights Reserved | Privatlivspolitik | Handelsbetingelser