01/02/2021

Det Kronisk Dårlige Selvværd

Der kan være mange årsager til, at mennesker lider af dårligt selvværd. Ofte er det et udslag af, at man dybest set ikke ved, hvem man er. Eller fordi man tror, at ens egne personlige sandheder ikke har nogen betydning. Hvorfor man bevidst eller ubevidst begynder at stræbe efter udefrakommende idealer. Men tænk hvis idealet blot er at være lige præcis det unikke individ, som DU er?

Læs mere
22/01/2021

Jagten på Den Hellige Gral

Vaccine eller ikke vaccine. Det er et af de dilemmaer, som mange af os står over for lige nu. En af de allermest kendte myter er den om Heltens Rejse. I det perspektiv kan vaccinen ses som Den Hellige Gral. Den ultimative frelse...! Men er det nu også sandt? Når du begynder at arbejde med den symbolik der er i myter og eventyr, kan du forstå dig selv, dine udfordringer og dit liv på en helt ny måde. Du vil forstå, at der vil være drager, dæmoner, indre og ydre monstre (det vi også kalder skyggesider, tankeformer og overbevisninger), som du bliver nødt til at tage kampen op med på livets slagmark, for at komme til det der for dig personligt er "Den Hellige Gral".

Læs mere
17/01/2021

Det Ånds-Svage Hamsterhjul

Hamsterhjulet, og den konkurrencementalitet som det repræsenterer, drøner vi rundt i for at rage mere og mere til os af det, som vi tror vi har brug for, så vi kan føle os som hele og "rigtige" mennesker. Men livet i hamsterhjulet gør ikke bare os mennesker, men også kloden og alt livet herpå syge, da der drives rovdrift på både jordens og menneskets ressourcer.

Læs mere
08/01/2021

Nyt år, ny begyndelse og nye muligheder

Et nyt år giver dig muligheden for at begynde på en frisk og sætte dig nye mål. Men hvad skal der til for at nå disse mål, og hvad kan forhindre og blokere for indfrielsen af dem? I dette blogindlæg kan du læse om et af de primære mønstre, som det vil være en god idé at alliere sig med, hvis du vil optimere dine chancer for at skabe varige forandringer.

Læs mere
12/10/2020

Paradigmeskift og Corona

Det er efterhånden blevet tydeligt for de fleste, at vi står over for store forandringer i vores tilværelse som mennesker. Vi oplever lige nu en pandemi, som ingen i vores tid har oplevet før. I dette indlæg får du et astrologisk perspektiv på det paradigmeskifte, som verden står over for.

Læs mere
26/06/2020

Derfor kan lys have samme effekt som mørke!

Vi lever i en tid, hvor verden har rigtig meget brug for kærlighed og lys. Men faren ved at være alt for fokuseret på det positive er, at vi helt overser vores skyggesider og de ting, som de rummer. Og det er ofte igennem vores skyggesider, at virkelig og vedvarende transformation bliver mulig.

Læs mere
29/05/2020

De 6 faser i en kaos-cyklus, også kendt som Sjælens Mørke Nat

Vi har brug for kriser, problemer og udfordringer for at udvikle os som mennesker. Men hvilke faser skal vi typisk igennem på rejsen fra det gamle hen imod det nye? Læs med her og se, hvad du skal være opmærksom på, når du oplever kaos i dit liv.

Læs mere
16/03/2020

17 ting der er værd at vide om dine arketyper

Arketyperne indeholder rigtig meget viden og visdom. Her har vi samlet en masse guldkorn til dig der er nysgerrig efter, om arketyperne er det rigtige værktøj til at hjælpe dig videre i din personlige og spirituelle udvikling.

Læs mere
14/03/2020

De der 2 (d)årlige vaner

Hvilke dårlige vaner har du? Og hvordan kan du ændre på dine vaner, så de bringer dig glæde? Du kan starte med at undersøge dine aktive adfærdsmønstre og finde ud af, om de på nogen måde holder dig tilbage fra at leve det liv, som du dybest set ønsker.

Læs mere
14/03/2020

Bevidsthedens Højhus

Hvordan kan man måle bevidsthed? Og har bevidsthed en pris? Vi bruger en model, som vi kalder for Højhus-modellen, til at forstå og forklare forskellige niveauer af bevidsthed.

Læs mere
© Copyright 2022 | Lykkell.dk | All Rights Reserved | Privatlivspolitik | Handelsbetingelser