Præsentation af vores løsninger

(7:09 min)

Intet er så stærkt – og har så meget magt over dig som dine mønstre.

Og ikke nok med det.

Dine mønstre og vaner er så fast forankrede i dig, at du vil blive ved med at gentage dem og gentage dem, indtil du har fået nok og beslutter dig for at gøre noget ved det.

Med indsigt i dine adfærdsmønstre, som vi kalder for arketyper, vil du opdage, hvordan du er sammensat.

Du vil begynde at forstå, hvorfor du tænker, føler og handler som du gør, og hvad det er der virkelig motiverer dig.

Du vil forstå, hvad der skal til for at skabe virkelige forandringer i dit liv, og hvad det er der fastholder dig der, hvor du er.

For én af de absolut vigtigste ting at forstå er:

Det er dine aktive arketyper der fastlåser dig i bestemte tænke-, føle- og handlemønstre, og som får dig til at gentage de samme gamle vaner i en uendelighed. Hvis du vil forandre dig selv og dine omstændigheder, er du nødt til at lære at deaktivere dem.

Vores 2 forløb

Hos byLYKKELL tilbyder vi personlig og spirituel udvikling både som rent online forløb, hvor alt du skal bruge er tilgængeligt på din enhed, eller som et personligt mentorforløb, hvor vi har konsultationer enten over telefon, skype/facetime eller på vores adresse i Blokhus.

Online forløb

Et online forløb er relevant for dig der bare gerne vil i gang med det samme, og som gerne vil prøve at snuse lidt til arbejdet med arketyperne, for at finde ud af, om det er noget for dig.

Læs mere

Personlige mentorforløb hos os

Et personligt mentorforløb er for dig der er klar til at tage de næste skridt i din udvikling. Vi vil komme i dybden med dine adfærdsmønstre, så du får konkret og direkte vejledning , som du kan implementere i dit liv.

Læs mere
© Copyright 2022 | Lykkell.dk | All Rights Reserved | Privatlivspolitik | Handelsbetingelser